• Persoonlijk
  • Oplossingsgericht
  • Vernieuwend

Over ons

Missie

Aufderhaar Kunststof Recycling B.V. wil bijdragen aan de circulaire economie door aan te sluiten in de kringloop op de meest hoogwaardige en economische manier. Dit houdt in optimale recycling van kunststof afvalstromen tot maalgoed als secundaire grondstof, geschikt voor hergebruik.

Visie

Aufderhaar Kunststof Recycling B.V. stimuleert de verduurzaming van PP en HDPE grondstoffen door innovatieve- en duurzame verwerkingsmethodes toe te passen om daarmee toegevoegde waarde te creëren aan afnemers en verwerkers in de kunststof verwerkende industrie. Onze ambitie en kracht ligt in het vermogen om voorloper te zijn in een veranderende recyclemarkt die meer eisen stelt aan het leveren van soort zuiver gewassen maalgoed stromen. Wij willen dan ook blijvend gezien worden als een betrouwbare partner, gespecialiseerd op ons vakgebied, bij het aankopen van afvalstromen en het uitleveren van gemalen en/of gewassen hoogwaardig maalgoed.

Daarnaast beschouwen wij een veilige en gezonde werkomgeving een middel waar ervaren medewerkers met plezier, inzet en passie optimale arbeidsprestaties verrichten. In onze visie staan betrokkenheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit dan ook centraal in het uiteindelijk leveren van kwaliteit aan de afnemer/verwerker, zowel organisatorisch als fysiek.

Dienstverlening

Ons uitgangspunt is het begrijpen van de leverancier eisen. Waar kunnen we als bedrijf meerwaarde bieden aan de klant die óók eisen stelt aan zijn kwaliteit. Onze ervaring stelt ons in staat om oplossingen te vinden voor recycling kwesties én om advies en opties bieden voor de recycling van verschillende afvalstromen.

Alle activiteiten worden vooraf afgesproken en gepland om de efficiëntie te maximaliseren. We werken er hard voor om te zorgen dat alle aspecten van onze dienstverlening als “probleemloos” mogelijk te maken. Ons business model is ook ontworpen om de integriteit en transparantie te leveren.  Dit wordt bereikt door duidelijke procedures die begint bij de kwaliteit controle van inkomende afvalstromen, efficiënt bewerken van de afvalstromen, controle op de eindkwaliteit, levering van grondstoffen en correct opstellen van de factuur. We gebruiken de informatie om de procedures te beheren en te monitoren. Na voltooiing van alle kwaliteitscontroles vóór en tijdens het productieproces, wordt een monster genomen van de geproduceerde grondstoffen en wordt gecontroleerd om te bevestigen dat ze voldoen aan de conformiteit van de klantwens om vervolgens vrijgegeven te worden en het magazijn mogen verlaten naar hun eindbestemming.

De grondstoffen worden veilig verpakt in big-bags of geladen in silotrailers, conform uw behoefte. Gesteund door ons goed geïnformeerde team kunt u vertrouwen op Aufderhaar Kunststof Recycling  door te leveren wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt!